Уебинар: Изкуственият интелект в бизнеса- практика и примери

Разберете как и къде да приложите AI в бизнеса си, за да увеличите ефективността и намалите разходите.

26 Септември, 18:30ч.

Онлайн: Zoom

Бизнесите, които ни се доверяват:

Защо е важно за вас?

Искате ли да намалите разходите за маркетинг и да увеличите клиентите си? Да разберете как да извлечете максимална стойност за бизнеса от технологичния напредък? 
 
В днешния свят, дилемата вече не е дали да въведем изкуствения интелект в бизнеса си, а как точно да го направим. В нашия уебинар ще научите как тази технология може да бъде интегрирана във вашия бизнес, за да увеличите ефективността и конкурентоспособността си.
 

– Вие искате да намалите разходите за маркетинг и да увеличите клиентите си? Ние ще ви покажем как изкуственият интелект може да анализира данните за поведението на потребителите и да създаде персонализирани маркетингови стратегии, които да привличат точно вашата целева аудитория.

 

– Елиминиране на досадните задължения на търговците? Това става реалност с изкуствения интелект. Нашите експерти ще ви покажат как да автоматизирате рутинните процеси и задачи, освобождавайки време за творчество и стратегическо мислене.

 

– Да се състезавате с големите корпорации без да заделяте огромен бюджет? Изкуственият интелект дава възможност на малките и средни предприятия да се изявят на пазара, като използват интелигентни анализи и иновативни подходи, които дават конкурентно предимство.

 

– И какво по-добро от това да излезете на външни пазари без да се претеснявате от езикови бариери и скъпи преводи? Изкуственият интелект може да преодолее тези препятствия, като предоставя автоматични преводи и адаптира съдържанието ви към специфичните нужди на различните пазари.

 
Не изоставайте от технологичния напредък! Присъединете се към нашия уебинар и научете как изкуственият интелект може да преобрази вашия бизнес и да отвори нови възможности за растеж и успех. Регистрирайте се сега и бъдете част от бъдещето на бизнес иновациите! 

ЗАПИШете СЕ ЗА БЕЗПЛАТЕН УЕБИНАР:

Споделете своите затруднения и разберете какви са възможностите за развитие на Вашия бизнес:

кои сме ние?

ActionCOACH e №1 компания за бизнес консултиране в света. Основана e през 1993г от Брад Шугърс. Със своята 30+ годинишна история, компанията помага на бизнеса с доказани и тествани във времето системи и практики. Днес методологията на ActionCOACH за растеж в бизнеса се прилага в 87 държави, а над 1000 бизнес треньори всяка седмица работят заедно с 18 000+ собственици на бизнес и техните екипи.  


През 2020г. ActionCOACH стъпва и в България благодарение на трима предприемачи. Въпреки дългогодишният им опит в бизнес консултирането, те остават впечатлени от системата и структурирането на всеки елемент от процеса на обучение, маркетинг, презентиране и подкрепа на бизнесите, и ресурсите, с които разполага системата за различните процеси, маркетиране и намиране на клиенти. 

лектори:

Диляна Карова

Бизнес Треньор

Бизнес треньор и „Мениджър ключови клиенти“ за ActionCOACH България. С над 15 години опит в търговията. Професионалното ѝ развитие преминава през ръководенето на екипи и управлението на модни локации за Световно известните брандове – шведската H&M и испанската Inditex, с 10 000 посетители дневно и постигайки годишни обороти на над 8 000 000 лв., за локация в България.

На длъжността Sales Manager в международна франчайз мрежа за детски образователни центрове, в рамките на 9 месеца, е осъществила продажби на над 25 центъра в България, обхващайки градове с население от 7000 жители до 1 300 000 жители, като средния брой достигнати хора е над 2 000 000.

В момента освен, че консултира бизнеси, провежда и семинарни поредици на различни теми в съвместно партньорство, и за членовете на най-голямата международна търговска камара в България – Германо-Българската Индустриално – търговска камара AHK.

Сълзица Янева

Мениджър Бизнес развитие

Бизнес треньор и „Мениджър Бизнес Развитие” в ActionCOACH BULGARIA.

Успешно съчетава няколко професии и участие в различни бизнеси. Опитът и включва работа с проекти и компании с над 10 милиона годишен оборот.

Управлява аутсорсинг кол центрове за продажби на студени и топли обаждания и само през последните 2 години над 15 000 обаждания довеждат до над 200 000 лв реализирани продажби. Личният и успех е 70% успеваемост от студени обаждания до среща. Извънредно мотивирана и амбициозна, винаги стремяща да се развива и излиза от зоната на комфорт. В момента специализира маркетинг и AI (Artificial Intelligence) – изкуствен интелект и неговото приложение в малкия и среден бизнес. Като “Мениджър Бизнес Развитие” придобива опит в обучение и развитие на екипи, като изгражда системи и работещи процеси. Тези умения позволяват да предоставя уникални стратегии и техники, от над 30 години опит, в над 90 държави и над 18 000 бизнеса от целия свят.

Антон Атанасов

Собственик и Инвеститор

Собственик и бизнес треньор в ActionCoach България. През последните 7 години Антон работи със стотици мениджъри и е спечелил доверието на десетки собственици на бизнеси в най-различни сфери – от заведения за бързо хранене до технологични компании и застрахователи, да работят и разрастват бизнесите си заедно.

Като бизнес треньор, негова цел и задължение е винаги да се развива и учи, за да може да помага на хората и бизнесите, с които работи да са по-добри и успешни.

Антон е преминал през редица курсове и обучения, за да достигне нивото, на което е днес като бизнес треньор, а именно:

-Сертификационнен курс за бизнес треньор от ActionCoach

-MBA програма от Cardiff Metropolitan University

-WorldClassManagers Course

-Scaling Up Course by Verne Harnish

-Tony Robbins Business Mastery

Включи се в безплатния уебинар и направи крачка към успешното си развитие!

Над 120 бизнеса в България вече ни се довериха. Вярваме и доказваме всеки ден, че качествен, честен и успешен бизнес може да се прави и в България! Разбери как можем да помогнем и на теб!

Отличия, с които се гордеем

Истински хора, истински резултати

ПО-ГОЛЕМИ ПЕЧАЛБИ, ПОВЕЧЕ ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ И ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ ЗА ВАС В НЯКОЛКО ЛЕСНИ СТЪПКИ

бизнес алманах - ел. наръчник

БИЗНЕС АЛМАНАХ – Пълна версия

ЦЕНА 15 лв