бизнес симулация

Изкуството на войната в бизнеса

29 Март,
Сряда
11:00-13:00 ч.
Rooftop bar, Kitchen59 ,
Бул. Цар Борис III 59,
София

какво Да очаквате?

Очаквайте неочакваното! 

Това НЕ е поредния семинар, обучение или лекция, която просто ще забравите след време. Toва Е възможност да тествате способностите си и победите над 10 бизнес собственици и мениджъри от различни сфери.

Стига теория, време е за практика! 

„Изкуството на войната в бизнеса“ е уникална по рода си бизнес симулация. Една игра, много участници, в която победителят взима всичко,а останалите просто научават важен урок!

В симулацията участват  20-25 човека, разпределени в отбори. Един отбор е максимум 4 души. Може да се запишете индивидуално или с готов сформиран отбор.

Продължителността на играта е от 3 до 4 часа.

Единственото правило е, че на Война и в Бизнеса всичко е позволено! 

Ще откажете ли да спечелите единствената реална надпревара срещу добре подготвена и истинска конкуренция?

за кого е подходящо събитието?

Собственици, мениджъри и хора на управленски позиции на малки, средни или големи бизнеси в България.

 

За всеки, който си задава въпросите Как да направя бизнеса си още по-печеливш и ефективен и Как да притежавам бизнес, който може да работи и без моята намеса?

водещи на събитието:

Aнтон Атанасов

Собственик и бизнес треньор в ActionCoach България. През последните 7 години Антон работи със стотици мениджъри и е спечелил доверието на десетки собственици на бизнеси в най-различни сфери – от заведения за бързо хранене до технологични компании и застрахователи, да работят и разрастват бизнесите си заедно.

Като бизнес треньор, негова цел и задължение е винаги да се развива и учи, за да може да помага на хората и бизнесите, с които работи да са по-добри и успешни.

Антон е преминал през редица курсове и обучения, за да достигне нивото, на което е днес като бизнес треньор, а именно:

-Сертификационнен курс за бизнес треньор от ActionCoach

-MBA програма от Cardiff Metropolitan University

-WorldClassManagers Course

-Scaling Up Course by Verne Harnish

-Tony Robbins Business Mastery

Бойко Проданов

Партньор и управител на ActionCoach България. За последните 17 години е работил и консултирал бизнеси от различни сектори и успява в работата си с тях, да им помогне да забравят: „Как няма да стане“ и да се фокусират върху това да развият силните си страни.

Като Мениджър Продажби и Бизнес Треньор, екипите, които ръководи, а в последствие консултира, успяват да спечелят над 1 000 000 паунда оборот повече, сравнено с минали години от допълнителни продажби.

В момента консултира бизнеси и е един от собствениците и представител за България на бизнес модел, който е успешен повече от 29 години, в над 83 държави, за повече от 15 000 различни компании.

За 13 години като Мениджър Човешки ресурси има зад гърба си над 2000 проведени интервюта и над 5000 обучени търговци и мениджъри.

Екипите и компаниите, в които работи и/или консултира, се конкурират с бизнеси, финансирани от Google, Amazon и Facebook.

какво казва бизнесът за нас?

Светослав Добрев - Мениджър "Fantastic Services"

„Искам да благодаря на екипа на ActionCoach за организираната бизнес симулация. Кара те да мислиш „outside the box“ и да търсиш алтернативни решения. Беше доста полезно за мен и екипа.“

защо да изберете actioncoach

№1 франчайз компания

за бизнес консултиране за 2022 година

15 000 бизнеса

всяка седмица, в над 85 държави, с повече от 1,000 офиса и 29 години история

гаранция за успех

изпитан и доказан бизнес модел с гарантирани резултати в рамките на 6 месеца

запиши се сега

бизнесите, които ни се доверяват