събитие за собственици и мениджъри на бизнес

business mastery

Подобри своя бизнес за 90 дни с бизнес планиране

7 Февруари,
Сряда,
9:30-16:30 часа
Campus 90,
бул. Цар Освободител 90,
гр. Варна

Бизнесите, които ни се доверяват:

КАКВО ДА ОЧАКВАТЕ ?

Business Mastery Клуб е най-новата програма на ActionCOACH за мениджъри и собственици на бизнес, която събира в себе си предимствата на уникален по рода си бизнес клуб, тренировъчна програма, бизнес консултиране и нетуъркинг едновременно. Целта на това събитие е да помогне на собствениците на бизнес да постигат реални резултати чрез ефективен 90-дневен план, докато всъщност се наслаждават на процеса на управление на бизнеса. 

За последните 4 години сме работили с над 120 бизнеса и 5 големи общини в България.  Екипът на ActionCoach сe срещна с много мотивирани и качествени хора, които с малко помощ и насока успяха да достигнат резултати, за които не са и мечтали. Запишете се, ако и Вие искате да постигнете:

какво ще споделим с вас

5 начина да влияете на печалбата си и техники, с които да постигнете 61% ръст за 90 дни.

Бизнес опит от 15 000 бизнеса в най-различни сфери, трупан в продължение на 29 години в над 80 държави по света.

Отговорът на въпроса "Колко струва моят бизнес и екипът ми днес?"

Как да намалите цените до 3 пъти в период на инфлация и да увеличите удовлетвореността на клиентите си.

Как да превърнете бизнеса си в печелившо търговско предприятие, което може да работи и без вас.

Доказани и печеливши стратегии, чрез които да превърнете маркетинга си от разход в инвестиция.

за кого е подходящо събитието?

Собственици, мениджъри и хора на управленски позиции на малки, средни или големи бизнеси в България.

 

За всеки, който си задава въпросите Как да направя бизнеса си още по-печеливш и ефективен и Как да притежавам бизнес, който може да работи и без моята намеса?

лектори

Aнтон Атанасов

Собственик и бизнес треньор в ActionCoach България. През последните 7 години Антон работи със стотици мениджъри и е спечелил доверието на десетки собственици на бизнеси в най-различни сфери – от заведения за бързо хранене до технологични компании и застрахователи, да работят и разрастват бизнесите си заедно.

Като бизнес треньор, негова цел и задължение е винаги да се развива и учи, за да може да помага на хората и бизнесите, с които работи да са по-добри и успешни.

Антон е преминал през редица курсове и обучения, за да достигне нивото, на което е днес като бизнес треньор, а именно:

-Сертификационнен курс за бизнес треньор от ActionCoach

-MBA програма от Cardiff Metropolitan University

-WorldClassManagers Course

-Scaling Up Course by Verne Harnish

-Tony Robbins Business Mastery

Сълзица Янева

Бизнес треньор и „Мениджър Бизнес Развитие” в ActionCOACH BULGARIA.

Успешно съчетава няколко професии и участие в различни бизнеси. Опитът и включва работа с проекти и компании с над 10 милиона годишен оборот.

Управлява аутсорсинг кол центрове за продажби на студени и топли обаждания и само през последните 2 години над 15 000 обаждания довеждат до над 200 000 лв реализирани продажби. Личният и успех е 70% успеваемост от студени обаждания до среща. Извънредно мотивирана и амбициозна, винаги стремяща да се развива и излиза от зоната на комфорт. В момента специализира маркетинг и AI (Artificial Intelligence) – изкуствен интелект и неговото приложение в малкия и среден бизнес. Като “Мениджър Бизнес Развитие” придобива опит в обучение и развитие на екипи, като изгражда системи и работещи процеси. Тези умения позволяват да предоставя уникални стратегии и техники, от над 30 години опит, в над 90 държави и над 18 000 бизнеса от целия свят./
„Успехът ни зависи от способността ни да откриваме възможности там, където другите виждат непреодолими пречки!“

Диляна Карова

Бизнес треньор и „Мениджър ключови клиенти“ за ActionCOACH България. С над 15 години опит в търговията. Професионалното ѝ развитие преминава през ръководенето на екипи и управлението на модни локации за Световно известните брандове – шведската H&M и испанската Inditex, с 10 000 посетители дневно и постигайки годишни обороти на над 8 000 000 лв., за локация в България.

На длъжността Sales Manager в международна франчайз мрежа за детски образователни центрове, в рамките на 9 месеца, е осъществила продажби на над 25 центъра в България, обхващайки градове с население от 7000 жители до 1 300 000 жители, като средния брой достигнати хора е над 2 000 000.

Бакалавърската ѝ степен по История и География, и магистратурата ѝ по Търговски бизнес, ѝ дават възможност да комбинира опита с обучението и работата с деца заедно с управлението и развитието на бизнес под формата на детски център по Ментална аритметика.

В момента освен, че консултира бизнеси, провежда и семинарни поредици на различни теми в съвместно партньорство, и за членовете на най-голямата международна търговска камара в България – Германо-Българската Индустриално – търговска камара AHK.

Бойко Проданов

Партньор и управител на ActionCoach България. За последните 17 години е работил и консултирал бизнеси от различни сектори и успява в работата си с тях, да им помогне да забравят: „Как няма да стане“ и да се фокусират върху това да развият силните си страни.

Като Мениджър Продажби и Бизнес Треньор, екипите, които ръководи, а в последствие консултира, успяват да спечелят над 1 000 000 паунда оборот повече, сравнено с минали години от допълнителни продажби.

В момента консултира бизнеси и е един от собствениците и представител за България на бизнес модел, който е успешен повече от 29 години, в над 83 държави, за повече от 15 000 различни компании.

За 13 години като Мениджър Човешки ресурси има зад гърба си над 2000 проведени интервюта и над 5000 обучени търговци и мениджъри.

Екипите и компаниите, в които работи и/или консултира, се конкурират с бизнеси, финансирани от Google, Amazon и Facebook.

какво казва бизнесът за нас?

защо да изберете actioncoach

№1 франчайз компания

за бизнес консултиране
за 2022 година

15 000 бизнеса

всяка седмица, в над 85 държави, с повече от 1,000 офиса и 29 години история

гаранция за успех

изпитан и доказан бизнес модел с гарантирани резултати в рамките на 6 месеца

запАЗЕТЕ СВОЕТО МЯСТО:

Промоционална цена на билета от 99лв. за двама участници до 31.12. 2023г.

 

Стандартна цена от 1.01.2024 г – 199лв. за двама участници.

ПО-ГОЛЕМИ ПЕЧАЛБИ, ПОВЕЧЕ ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ И ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ ЗА ВАС В НЯКОЛКО ЛЕСНИ СТЪПКИ

бизнес алманах - ел. наръчник

БИЗНЕС АЛМАНАХ – Пълна версия

ЦЕНА 15 лв